Toepassingstraject “Sturen op beleving”

20 februari 2019

Op maandag 18 maart verzorg ik samen met Peter voor Rijkswaterstaat weer een nieuw Toepassingstraject “Sturen op Beleving”.  Zie de omschrijving hieronder. Geïnteresseerd? Meld je aan via de WEBSITE van Rijkswaterstaat

Tijd: 09:00 tot Locatie: Croeselaan 15, Utrecht / Doelgroep: Gemeenten

Omschrijving

Bij de aanpak van zwerfafval komt de beleving van burgers bij steeds meer gemeenten centraler te staan. Waar stuur jij op bij reiniging en schoonhouden van de leefomgeving? Op stuks zwerfafval op straat of op wat inwoners schoon genoeg vinden? Ben je ook benieuwd hoe je beleving kunt meten en welke instrumenten je kunt gebruiken om beleving te beïnvloeden in de praktijk? Kom dan naar het toepassingstraject ‘Sturen op beleving’ dat start op 18 maart 2019 en werk onder begeleiding van belevingsexperts Kees Keizer en Peter van Welsem aan een case om beleving in jouw gemeente te verbeteren.