Loading...
INTERESSANT2022-12-04T13:55:34+01:00
2811, 2019

Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte

Vandaag is het weer zover het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte. De door het CROW georganiseerde dag vindt plaats in Zaandam en staat in het teken van “De beheerder van morgen”. Peter en ik zijn natuurlijk aanwezig. In een door het CROW zelf georganiseerde sessie rondom het thema “Beleving”. Hierin presenteer ik de door ons ontwikkelde “meetmethode beleving” gepresenteerd.

1510, 2019

Clean Europe Network

Op 15 Oktober organiseerde NederlandSchoon het Clean Europe Network. Een congres voor diverse Europese partners. Ik was gevraagd de delegatie bij te praten over de invloed van de omgeving op gedrag en beleving en het opzetten van een gecontroleerde (belevings)meting. Fijne bijeenkomst met veel vragen. En natuurlijk leuk om de internationale interesse in de voorgestelde aanpak te zien.

1805, 2018

Sessie op “Rendement van schoon”

Samen met Rijkswaterstaat en Peter organiseer ik de sessie “Sturen op beleving” op het  congres “Het rendement van schoon”. We legden diverse vragen voor aan de overvolle zaal. Zoals welke associaties bepaald zwerfafval opriep. Deze werden afgezet tegen de inzichten uit diverse belevingsonderzoeken onder bewoners van gemeenten. De antwoorden uit de zaal waren vaak herkenbaar, soms hilarisch en af-en-toe heel leerzaam voor ons. Een fijne sessie met een super publiek. Mooi om te zien hoe het onderwerp “sturen op beleving” leeft.

Ga naar de bovenkant