Motivatielab

Motivatielab helpt bedrijven, gemeenten en instellingen met het verbeteren van processen waarin mensen een rol spelen. Motivatielab is opgestart door Kees Keizer  vanuit de gedachte: “mooie dingen maak je niet alleen”.  Motivatielab bestaat uit een groep  enthousiaste medewerkers die samenwerkt aan diverse onderzoeksprojecten.

Wie

Motivatielab team

Sanne Poelstra

Team data

Sanne werkt aan projecten waar veel onderzoeksdata wordt gecreëerd. Sanne volgt de master “Human Machine Communication”, ze is geïnteresseerd in taal en cognitieve processen, en daarnaast heel erg goed in data-visualisatie.
Motivatielab team

Bram Burgerhof

Onderzoek & Team Data

Bram studeert Psychologie en Internationale Betrekking & Internationale Organisaties. Hij is specifiek geïnteresseerd in samenlevingen en individuen in veranderende omgevingen Bram is niet alleen goed in het opzetten en uitvoeren van onderzoeken, maar ook in de analyse van de resultaten. Hij werkt heel erg nauwkeurig, en weet nuances aan te brengen. Als hij niet studeert, werkt voor Motivatielab, of studenten statistiek-les geeft aan de Rijksuniversiteit, dan is hij bezig "veel tijd te zinken in nerdy hobby's"
Motivatielab team

Jessica Pearson

Onderzoeksmedewerker

Jessica heeft haar Bachelor Psychologie afgerond en volgt nu de Master "Health promotion". Haar focus ligt op het ontwerpen van interventies die mensen helpen gezondere keuzes te laten nemen, stress verminderen en bijdragen aan hun kwaliteit van leven. Jessica, legt super makkelijk contact, geniet van werken in teamverband, en kan heel goed plannen (.... nou ja in haar werk dan) en ze maakt de allerbeste smoothies! Haar favoriete motivatie techniek: goal setting!
Motivatielab team

Kees Keizer

Motivatielab team

Niklas Kranz

Onderzoeksmedewerker

Niklas heeft ..
Motivatielab team

Lise Hazenberg

Onderzoeksmedewerker

Motivatielab team

Joeri van der Wolff

Onderzoeksmedewerker

Joeri studeert Milieupsychologie en Wetenschapspsychologie. Hij is geïnteresseerd in het toepassen van sociaal psychologische theorieën om gedragsverandering teweeg te brengen; gedragsveranderingen die bijdrage aan een betere leefomgeving. Zijn favoriete veranderingstechniek: het wederkerigheidsprincipe. Naast het vertalen van wetenschappelijk jargon naar alledaags Nederlands, is Joeri ook goed in het gezellig houden van teamvergaderingen.