Motivatielab

Motivatielab helpt bedrijven, gemeenten en instellingen met het verbeteren van processen waarin mensen een rol spelen. Motivatielab is opgestart door Kees Keizer  vanuit de gedachte: “mooie dingen maak je niet alleen”.  Motivatielab bestaat uit een groep  enthousiaste medewerkers die samenwerkt aan diverse onderzoeksprojecten.

Wie

Motivatielab team

Niklas Kranz

Onderzoeksmedewerker

Niklas heeft ..
Motivatielab team

Sanne Poelstra

Team data

Sanne werkt aan projecten waar veel onderzoeksdata wordt gecreëerd. Sanne volgt de master “Human Machine Communication”, ze is geïnteresseerd in taal en cognitieve processen, en daarnaast heel erg goed in data-visualisatie.
Motivatielab team

Lise Hazenberg

Onderzoeksmedewerker

Motivatielab team

Bram Burgerhof

Onderzoek & Team Data

Bram studeert Psychologie en Internationale Betrekking & Internationale Organisaties. Hij is specifiek geïnteresseerd in samenlevingen en individuen in veranderende omgevingen Bram is niet alleen goed in het opzetten en uitvoeren van onderzoeken, maar ook in de analyse van de resultaten. Hij werkt heel erg nauwkeurig, en weet nuances aan te brengen. Als hij niet studeert, werkt voor Motivatielab, of studenten statistiek-les geeft aan de Rijksuniversiteit, dan is hij bezig "veel tijd te zinken in nerdy hobby's"
Motivatielab team

Jessica Pearson

Onderzoeksmedewerker

Motivatielab team

Kees Keizer